• Anderledes og unikke malerier
  • Billedkunst der skiller sig ud
  • Farverige og personlige malerier

Mine malerier

- Jeg har altid elsket former og farver og bliver enormt tiltrukket af alt, der har en lækker farve - også gerne stærke farver. Jeg har også altid interesseret mig for design og indretning, bliver meget inspireret af boligmagasiner og laver tit om i mit eget hjem.  
- Jeg synes, at original kunst giver rummet karakter. De farver og former vi omgiver os med påvirker os, og ved at træffe et individuelt valg, ved at vælge noget unikt frem for en plakat, der hænger tusinde andre steder, sætter vi vores eget stempel. Det er med til at vise hvem vi er.
- Jeg er meget visuel og min passion er ganske enkelt - at skabe billeder.

Sådan arbejder jeg

- Jeg har værksted hjemme, og jeg arbejder altid på flere billeder af gangen. Det er en process som kan strække sig over tid, og jeg ser på det med helt andre øjne, når jeg ikke har arbejdet på et billede i nogle dage - så udvikler billedet sig.

Mine malerier

- Mine malerier er malet med acryl på lærred. Nogle gange bruger jeg også tuch, olekridt eller spray og i nogle af mine værker er der indsat engelske og amerikanske aviser. Det giver lidt ekstra kant, som jeg synes er fedt.

Bestilling

- Jeg tager gerne imod bestillingsopgaver, så har du et ønske om et maleri i et bestemt format så kontakt mig - så er det nok noget vi kan finde ud af.