Maj 2018

Gruppeudstilling Antophile i London

Jeg er meget stolt over, at være inviteret til at medvirke på en gruppeudstilling på et galleri i London. Udstillingen hedder Anthophile og er et show for blomster- og kunstelskere. 
Udstillingen foregår på Daniel Raphael Gallery og er kurateret af Yan Skates.
Fernisering 15 maj 2018 kl. 17.30 - udstillingen varer til 31/5-2018. Se mere her: www.danielraphael.co.uk

 

Maj 2018

Åbne Døre i Gentofte kommune 2018

Så holder jeg endnu en gang Åbne Døre, hvor du har mulighed for at komme forbi og se mine malerier og gøre et godt køb. Kig forbi til en snak og et glas vin, hvis du er interesseret. Jeg viser både helt nye malerier og så vil der være nogle af ældre dato til en rigtig favorabel pris.
Se mere her www. aabnedore.dk

 

Juni 2018

Galleri Øckenlund

I juni måned 2018 har jeg en fælles udstilling i Galleri Øckenlund på Frederiksberg sammen med Kathrine van Godt. Alle er velkommen til ferniseringen.

Åbent i udstillingsperioden 1-23. juni 2018:
Torsdage kl. 14-17
Fredage kl. 14-17
Lørdage kl. 10-13
Samt fredag den 1. juni kl. 17-19
Lukket helligdage.

Galleri ØckenLund. Kronprinsesse Sofies Vej 6

2000 Frederiksberg
(Ved den kommende metro st. Aksel Møllers Have
og 2 A lige til døren)
www.ockenlund.dk

www.ockenlund.dk 

Marts 2018

Censureret kunstmesse i London

Jeg er blevet udvalgt til at deltage på den internationale kunstmesse The Other Art Fair i London 22-25 marts 2018.The Other Art Fair er en censureret kunstmesse der samarbejder med verdens største online galleri Saatchi. 120 internationale kunstnere deltager og jeg er den eneste fra Danmark. www.theotherartfair.com  Book din gratis billet her: http://www.theotherartfair.com/invite   
 koden er:VALENTINERBRANTHCOMP    

Marts 2018

Den censurerede forårsudstilling Hillerød

Jeg har fået antaget et værk på Hillerød censurerede forårsudstilling. Udstillingen kan ses under Hillerød Kunstdage 9-11/3, fernisering fredag d. 9/3 og derefter på Annaborg frem til 2/4-18..

Februar 2018

Censureret udstilling HCU 2018

Jeg har fået antaget et værk på den censurerede udstiling HCU der afholdes på Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280. Fernisering lørdag d. 17/2 kl. 11-17 og udstillingen slutter 10 marts. Se mere her: www.hcu-tilmelding.dk

Januar 2018

Censureret udstilling VK18

Jeg har fået antaget et værk til udstillingen VK18, Holbæk Kunstforening på Æglageret.
Der er fernisering lørdag d. 13/1 fra kl. 13.00-15.00
Æglageret, Lindevej 6, 4300 Holbæk www.aeglageret.dk
Udstillingsperiode: 13 januar - 11 februar 2018
Åbningstid: Tirsdag-fredag kl. 11-17, lørdag kl. 11-14, søndag kl. 11-16
 

 

September 2017

Anmeldelse i Kunstavisen

Af Tom Jørgensen
tom@kunstavisen.dk

”Rooms” kalder Gitte Valentiner-Branth sin udstilling, og det er det, man ser i hendes malerier: rum. Ikke bare ét rum som i billeder med det klassiske centralperspektiv, men flere overlappende hinanden som i en collage.

Scenen er altid sat i en storby. Vi ser New Yorks karakteristiske kubeformede vandtårne, der står på toppen af etageejendommene, vi ser skyskrabere, elledninger, gadelamper og vejnet. Samtidigt tages vi indenfor i selve boligerne, og for at bryde totalt med vores vante forestillinger ser vi også træer, der mere hører hjemme i USA's store skove, samtidigt med at Gitte Valentiner-Branth også opererer med rent abstrakte mønstre på billedfladen.

Resultatet er en serie meget dynamiske malerier, der i sig arbejder med flere perspektiver på én gang. Noget, vi også kender fra ”multiperspektiv-mesteren” over dem alle: David Hockney.

Alt i alt giver dette en blanding af realisme og drømmescenarier, hvor højhuse og andre storbyfænomener møder surreelle syner. Således er himlen i Gitte Valentiner-Branths malerier altid meget atmosfærefyldt og magisk med glimtende stjerner over storbyverdenen. En magi, der også understreges af farverne i billederne. Mørke kolde toner, sorte, violette og dybblå, møder lyse pastelfarver, som igen blandes med jordfarvede mellemtoner. Penselføringen varierer ligeledes. Fra korte præcise strøg over spontane ekspressive til flydende våde, hvor malingen driver ned over lærredet.

Gitte Valentiner-Branths malerier er helt specielle, personlige og fascinerende, og det er en fornøjelse at gå opdagelse i hendes magiske billedunivers.
www.kunstavisen.dk

Galleri Nybro
Nybrogade 30, Kbh. K
Frem til 14. september
 

Charlotte Mandrup

Juni 2017

Kvinden der taler med farver

Super glad for dette indlæg på Charlotte Mandrups blog www.intomymind.org

Charlotte er forfatter og ledelsesrådgiver og har tilbragt det meste af sit arbejdsliv indenfor ledelses- og organisationsudvikling med fokus på taktiske og eksistentielle dilemmaer.

 

Figurativ billedkunst

Figurativ billedkunst

Det er tit at jeg har hørt folk sige..."hold da op, det er meget anderledes, det du laver...men på den gode måde...det har man ikke lige set før"...nej, det har man ikke lige set før....men det er jo også det det drejer sig om som billedkunstner. Mine malerier skiller sig ud.

Personlige og unikke malerier

Personlige og unikke malerier

Mine malerier er anderledes og personlige og jeg laver gerne billeder på bestilling, således at du kan få motiver med i maleriet der hører til i dit liv....det kan være hvad som helst...noget der identificerer dig.På den måde bliver det helt personligt maleri.

By og rum

By og rum

Det drejer sig om at skille sig ud fra mængden, og det gør mine billeder i høj grad. Jeg kombinerer rum og interiør, ting jeg ser og oplever ind i mine malerier. 
Jeg er meget inspireret af linier, rum, bygninger, mønstre, lamper, farver...og synes det er super spændende at kombinere det hele.

portræt af dit hjem

Kunne du tænke dig at få malet et portræt af dit eget hjem...?

Det foregår på den måde, at jeg kommer ud til dig (Københavnsområdet) tager nogle fotos og sammen finder vi ud af, hvilket foto der skal danne grundlag for dit unikke maleri. Derrnæst snakker vi lidt om farverne og om hvor det evt. skal hænge.
Det færdige maleri kan afhentes i mit værksted i Gentofte.
Bor du længere væk,så sender du mig lidt forskellige fotos du selv tager på mail og så finder vi sammen ud af, hvilket der skal ligge til grund for dit unikke maleri. Har du specifikke farveønsker tager jeg selvfølgelig også hensyn til det.Det færdige maleri kan så afhentes hos mig eller fragtes med Post Danmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail når jeg har nyt om udstillinger, Åbne Døre, events eller når der er andet nyt at fortælle.

Tryk her hvis du gerne vil modtage mit nyhedsbrev