Juni 2018

Galleri Øckenlund

I juni måned 2018 har jeg en fælles udstilling i Galleri Øckenlund på Frederiksberg sammen med Kathrine van Godt. Alle er velkommen til ferniseringen.

Åbent i udstillingsperioden 1-23. juni 2018:
Torsdage kl. 14-17
Fredage kl. 14-17
Lørdage kl. 10-13
Lukket helligdage.

Galleri ØckenLund. Kronprinsesse Sofies Vej 6, 2000 Frederiksberg

www.ockenlund.dk 

September 2017

Anmeldelse i Kunstavisen

Af Tom Jørgensen
tom@kunstavisen.dk

”Rooms” kalder Gitte Valentiner-Branth sin udstilling, og det er det, man ser i hendes malerier: rum. Ikke bare ét rum som i billeder med det klassiske centralperspektiv, men flere overlappende hinanden som i en collage.

Scenen er altid sat i en storby. Vi ser New Yorks karakteristiske kubeformede vandtårne, der står på toppen af etageejendommene, vi ser skyskrabere, elledninger, gadelamper og vejnet. Samtidigt tages vi indenfor i selve boligerne, og for at bryde totalt med vores vante forestillinger ser vi også træer, der mere hører hjemme i USA's store skove, samtidigt med at Gitte Valentiner-Branth også opererer med rent abstrakte mønstre på billedfladen.

Resultatet er en serie meget dynamiske malerier, der i sig arbejder med flere perspektiver på én gang. Noget, vi også kender fra ”multiperspektiv-mesteren” over dem alle: David Hockney.

Alt i alt giver dette en blanding af realisme og drømmescenarier, hvor højhuse og andre storbyfænomener møder surreelle syner. Således er himlen i Gitte Valentiner-Branths malerier altid meget atmosfærefyldt og magisk med glimtende stjerner over storbyverdenen. En magi, der også understreges af farverne i billederne. Mørke kolde toner, sorte, violette og dybblå, møder lyse pastelfarver, som igen blandes med jordfarvede mellemtoner. Penselføringen varierer ligeledes. Fra korte præcise strøg over spontane ekspressive til flydende våde, hvor malingen driver ned over lærredet.

Gitte Valentiner-Branths malerier er helt specielle, personlige og fascinerende, og det er en fornøjelse at gå opdagelse i hendes magiske billedunivers.
www.kunstavisen.dk

Galleri Nybro
Nybrogade 30, Kbh. K
Frem til 14. september
 

Charlotte Mandrup

Juni 2017

Kvinden der taler med farver

Super glad for dette indlæg på Charlotte Mandrups blog www.intomymind.org

Charlotte er forfatter og ledelsesrådgiver og har tilbragt det meste af sit arbejdsliv indenfor ledelses- og organisationsudvikling med fokus på taktiske og eksistentielle dilemmaer.

 

Figurativ billedkunst

Figurativ billedkunst

Det er tit at jeg har hørt folk sige..."hold da op, det er meget anderledes, det du laver...men på den gode måde...det har man ikke lige set før"...nej, det har man ikke lige set før....men det er jo også det det drejer sig om som billedkunstner. Mine malerier skiller sig ud.

Personlige og unikke malerier

Personlige og unikke malerier

Mine malerier er anderledes og personlige og jeg laver gerne billeder på bestilling, således at du kan få motiver med i maleriet der hører til i dit liv....det kan være hvad som helst...noget der identificerer dig.På den måde bliver det helt personligt maleri.

By og rum

By og rum

Det drejer sig om at skille sig ud fra mængden, og det gør mine billeder i høj grad. Jeg kombinerer rum og interiør, ting jeg ser og oplever ind i mine malerier. 
Jeg er meget inspireret af linier, rum, bygninger, mønstre, lamper, farver...og synes det er super spændende at kombinere det hele.

portræt af dit hjem

Kunne du tænke dig at få malet et portræt af dit eget hjem...?

Det foregår på den måde, at jeg kommer ud til dig (Københavnsområdet) tager nogle fotos og sammen finder vi ud af, hvilket foto der skal danne grundlag for dit unikke maleri. Derrnæst snakker vi lidt om farverne og om hvor det evt. skal hænge.
Det færdige maleri kan afhentes i mit værksted i Gentofte.
Bor du længere væk,så sender du mig lidt forskellige fotos du selv tager på mail og så finder vi sammen ud af, hvilket der skal ligge til grund for dit unikke maleri. Har du specifikke farveønsker tager jeg selvfølgelig også hensyn til det.Det færdige maleri kan så afhentes hos mig eller fragtes med Post Danmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail når jeg har nyt om udstillinger, Åbne Døre, events eller når der er andet nyt at fortælle.

Tryk her hvis du gerne vil modtage mit nyhedsbrev